ADVIES

Met mijn kennis over blessure-preventie kan ik sporters advies geven omtrent gezond en verantwoord sporten: de belangrijkste voorwaarden voor blessure-vrij sporten.

Sporters hebben vaak vragen of klachten waarbij een consult bij een sportmasseur zeer nuttig kan zijn. De sportmasseur kan advies geven om blessures te voorkomen, voorkomen dat een bestaande blessure verergert of gericht werken aan herstel van een blessure.

Onsamenhangende klachten
Ogenschijnlijk onsamenhangende klachten als stijfheid, startpijn, neerslachtige gevoelens of een verstoord slaappatroon kunnen symptomen zijn van een beginnende blessure. De sportmasseur kan een belangrijke rol in de blessurepreventie spelen door gericht naar de klachten te vragen en deze te behandelen en bijvoorbeeld de aangedane spieren te ondersteunen door simpele maar effectieve bandage.

Voorkom blessures
Het komt vaak voor dat sporters met klachten blijven doorlopen. Een goede massage door een NGS sportmasseur, alsmede gerichte begeleiding en trainingsleer, kan meer klachten helpen voorkomen.

Behandelingen gaan op afspraak.

Steven Voorn

Hoofdlocatie
Blijklaan 3
1394 KA Nederhorst den Berg

Dependance     
Kantjilstraat 8                                 
1338 KE Almere

 

Tel:      06-12751935
E-mail:  info@massagepraktijkfeel.nl

NGS licentie 453096
KvK registratie 32170832
BTW nummer NL001909299B29
AGB code: sportmasseur 90103501